bouwkundige-opname

Waarom een bouwkundige opname?

Een bouwkundige opname wordt om verscheidene redenen uitgevoerd. Bijvoorbeeld voor werkzaamheden plaatsvinden, terwijl werkzaamheden plaatsvinden en nadat werkzaamheden hebben plaats gevonden. Hierbij wordt gekeken of het object en/of onderdeel geschikt is om aan te werken, de situatie tussentijds niet is veranderd of dat het na de werkzaamheden er geen schade is aangericht aan het object en/of onderdeel.

Voor-opname

Een bouwkundige voor-opname heeft tot doel de staat van een object of onderdeel te onderzoeken voordat er in de toekomst werkzaamheden aan plaatsvinden.

Tussen-opname

Bij een tussen-opname wordt een opgenomen object of onderdeel opnieuw geïnventariseerd tijdens de werkzaamheden. Wanneer een fase van het gehele project is afgerond, kan er in overleg met de opdrachtgever een tussen-opname uitgevoerd worden. Zo kan bekeken worden tijdens welke fase er eventuele schade is ontstaan aan het object of onderdeel.

Na-opname

Bij een na-opname wordt een eerder opgenomen object opnieuw geïnventariseerd wanneer de werkzaamheden zijn afgerond. Het eerder opgestelde voor-opname rapport wordt volledig gecontroleerd op eventuele afwijkingen.

Hieronder kunt u gelijk een offerte aanvraag doen. U kunt ook eerst de tarieven van de bouwkundig adviseurs vergelijken.

 
Vrijblijvende offerte aanvragen
 
 
 
Objectgegevens
 
Offerte aanvragen
 

Soorten keuringen
  • Bouwkundige opname
 
Vul uw gegevens in
Vul uw gegevens in Vul soort woning, m2 en postcode in.
Vergelijk tarieven
Vergelijk tarieven Vergelijk de verschillende bouwkundig adviseurs.
Vraag een advies aan
Vraag een advies aan Vraag vrijblijvend een bouwkeuring aan.
 
 

Recente aanvragen