Bouwkundige keuring

Waarom een bouwkundige keuring?
Een bouwkundige keuring kan om diverse redenen uitgevoerd worden. Zo kan het zijn dat u voor de verkoop van uw woning een bouwkundige keuring moet laten uitvoeren zodat u de verkoopwaarde van de woning kunt verantwoorden. Andere redenen zijn bijvoorbeeld dat u een keuring voor en/of na verbouwing laat uitvoeren of dat u een meerjarenonderhoudsplanning nodig heeft. De bouwkundige keuring geeft, voor o.a. de bovenstaande en andere redenen, middels een uitgebreid rapport de huidige staat van een woning gedetailleerd weer.

Wat wordt bekeken tijdens de keuring?
Tijdens de bouwkundige keuring wordt de volledige woning onder de loep genomen. Zo gaat de keuring van de woning vanaf de kruipruimte tot en met het dak, indien bereikbaar. Het bouwtechnische rapport geeft een goed en betrouwbaar beeld van eventuele gebreken, achterstallig onderhoud en de herstelkosten weer. Mocht u in de woning blijven wonen, het willen verkopen of willen kopen komt u in ieder geval nooit voor verrassingen te staan.

De bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers en worden enkel uitgevoerd door erkende bouwkundig adviseurs. Daarnaast worden de bouwtechnische rapporten erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen. De keuringsrapporten zijn dus geschikt voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) aanvragen.

Hieronder kunt u gelijk een offerte aanvraag doen. U kunt ook eerst de tarieven van de bouwkundig adviseurs vergelijken.

 
Vrijblijvende offerte aanvragen
 
 
 
Objectgegevens